2012.06.27.
21:09

Írta: TMB

Deadmau5 új klippel jelentkezik

A kanadai progresszív house és electro műfaj képviselő DJ és producer hétfőn tette közzé a legnagyobb videómegosztó oldalon a The Veldt névre hallgató track-jéből készült videóklipet. A számon hallható ének Chris Jameshez tulajdonítható, aki nem más, mint a kanadai "egérmaszkos" DJ egyik rajongója, akive Twitteren ismerkedett össze. Az animációs klipet a június elején elhunyt Ray Bradburry sci-fi író azonos című novellája ihlette, számos eleme felfedezhető benne.

A klip - szerencsénkre - egy történetet dolgoz fel. E történet szerint egy gyerek a szüleitől kapott virtuális szobában élvezi a virtuális valóságot, ám a szülők észreveszik, hogy gyermekük túl sokat törődik ezzel a virtuális világgal, így megpróbálják leszoktatni róla. Ám ekkora a gyermek saját szülei ellen fordítja a virtuális világát, ezáltal valósággá válik a virtuális tér. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr364615440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása