2012.06.26.
21:37

Írta: TMB

Apja írt könyvet Amy Winehouseról

Mitch Winehouse, a tavaly elhunyt énekesnő édesapja írt könyvet a zűrös életű, ám annál tehetségesebb souldíváról. A könyvben Amy Winehouse gyerekkoráról is oldalakat említenek, ezen felül feltörekvését, sikereit, valamint a mélybe zuhanását is leírja édesapja. 

A könyvet a HarperCollins kiadó fogja megjelentetni az amerikai könyvpiacon. A kiadó szerint a lehető legalkalmasabb személytől olvashatunk az énekesnő rövid, de annál fordulatosabb életéről, hiszen édesapja a "legfőbb tanácsadója és legjobb barátja" volt Amynek. 

A 320 oldalas könyv bővelkedni fog Winehouse kábítószer-, alkoholfüggőségéről, melyről az édesapa a lehető legnyíltabban fog beszámolni. A könyv július 5-től lesz kapható Nagy-Britanniában. 

Amy Winehouse tavaly nyáron hunyt el csupán 27 évesen. Az életéről szóló könyv bevételeit a róla elnevezett alapítványnak adományozzák. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr114613389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása