2012.08.24.
11:16

Írta: TMB

Skót kortárs együttes a budapesti kortárs fesztiválon

Október 5-étől 9 napon át a kortárs művészeté lesz a főszerep. Október 5-14-éig újra megrendezésre kerül a Café Budapest Fesztivál, amely Budapest több kulturális pontján kínál színes programokat. 

Amelyet érdemes megemlíteni - hiszen leginkább a mi érdeklődésünket felkeltette - az az edinburgh-i  formáció, a The Hidden Orchestra fellépése az A38 Hajón október 6-án.

A formáció – élőben két dobossal – a hangulatról hangulatra barangoló, filmszerű zenei utazások egyik
legkiemelkedőbb kortárs művelője.

- írja a fesztivál közleménye. 

A zenekar bemutatkozó albumát 2010-ben a BBC Radio 1 a hónap albumának kiáltotta ki. Műfajok tekintetében igen vegyes érzelmek támadnak az együttes hallatán, hiszen maguk is igen erős egyvelegét gyúrják össze a jazz, rock, hip-hop, drum 'n' bass és klasszikus komolyzene műfajainak. Elismertésgüket igen jól illusztrálja, hogy világszerte több neves fesztivál színpadán fellépnek, legyen szó Glastonbury-ről vagy Pozsonyról. 


Akinek felkeltette az érdeklődését a skót kortárs banda, annak ajánljuk a budapesti fellépésüket. Emlékeztetőül: Október 6-a, A38 Hajó!

Természetesen a fesztivál más kortárs művészeti programmal is várja az érdeklődőket, erről egy későbbi cikkünkben beszámolunk! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr104729236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása