2012.08.29.
21:48

Írta: TMB

Sörorgia, Aranyosi Peti, lecsó és persze mindez a Várban

A mai napunkat a II. Budavári Sörfesztivál megnyitóján töltöttük a Budai Vár Oroszlános udvarán. A reggel 10 órakor kezdődő eseményre a sajtó képviselői közül közel 50-en érkeztek, kíváncsian várva, hogy mi fog kisülni (megsülni) a két nagy boronatárcsában. Mint utólag kiderült, lecsó készült számunkra, de erről kicsit később.

Az idei sörfesztivál a Hunyadi- és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon is várja a sörkedvelőket. 16 kiváló kisüzemi sörfőzde és a legnagyobb hazai gyárak, kimondottan a fesztiválra készített különleges sörei várják a látogatókat, egészen szeptember 2-áig. 

Mindezek mellett közel 40 zenekar, és több mint 120 fellépő művész színesíti a programot és segíti az ízletes sörök könnyedebb kortyolgatását. Közülük olyan neveket említhetünk, mint Nagy Feró, Keresztes Ildikó, a Republic, a Joe Cocker Cover Band vagy a fesztivál fő látványossága, a Rednex svéd zenekar, akik a méltán híres Cotton Eye Joe számukat is magukkal hozzák péntek este. Itt fontos kiemelni, hogy műsorváltozás történt és a Rednex vasárnap helyett péntek 23 órakor lép színpadra!! A zenei események mellett a Dumaszínházat is elhozza nekünk Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett és Hadházi László, akik poénözönnel várják a sörkedvelőket a színpad előtt. Természetesen idén is Aranyosi Péter lett a fesztivál Sörnagykövete, aki persze poénjai mellett sörhasát is elhozza, hiszen számos sörkülönlegesség várja az ő szomjas száját is!IMGP0532-OK.jpg

És hogy velünk mi történt a mai napon? Erről bővebben a nemsokára felkerülő összefoglaló videónkban láthattok többet. Annyit előzetesként, hogy megtanultunk tökéletesen sört csapolni, én lenyűgöztem ivászatommal a sajtó képviselőit és Joe Cagg-gel a Rednex egyik oszlopos tagjával is készítettünk interjút!

UPDATE: Megérkezett a videós összefoglalónk, tekintsétek meg! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr774740529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása