2012.08.16.
13:31

Írta: TMB

1 hét múlva Unique Fesztivál - nem csak fülnek

Ahogy arról már olvashattatok, augusztus utolsó előtti hetén a Unique Fesztivál kap főszerepet a Budai Várban. Az augusztus 23-tól kezdődő 3 napos zenei rendezvényen Bonnie Tyler, DJ Bobo és Kim Wilde is fellép majd. Azonban a fesztiválra nem csupán a fergeteges koncertek miatt érdemes kilátogatni.

A Unique Fesztivál nem csak változatos zenei programjaival, hanem ínycsiklandó ételekkel és italokkal is várja vendégeit. A klasszikus fesztiválhangulatot a kitelepült népszerű éttermek, a minőségi étel- és italkínálat teremti meg. A szórakozni vágyók szomját whisky-ranch, pezsegő bár, pálinkaház és a fesztiválok kedvencei, a fröccs-pultok hivatottak csillapítani, amely mellé jólesik majd egy szelet pizza, vagy akár egy jóízű vacsora a kitelepült éttermek egyikében.

- olvashatjuk a szervezők közleményében. Akit tehát a zenék mellett a gasztronómia is felvillanyozza, annak is kitűnő eseménynek ígérkezik a Unique Fesztivál. 

logo.jpg

Ám, ami a koncerteket illeti, a fellépők igen színes körből érkeznek, különböző műfajokat képviselve. Így a nyolcvanas éveket képviselve a Neoton Família és a Piramis érkezik a Várba, míg napjaink magyar zenéit a Neo és az Anima Sound System hozza el nekünk. A nyolcvanas-kilencvenes évek retro slágerei mellett napjaink hatalmas partyjai is megérkeznek Buda várába, hiszen Paul Van Dyk, Fedde Le Grand, Laidback Luke és a Pendulum DJ Set is készül a jövő heti fergeteges sorozatra. 

Be there, be unique!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr364715637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása