2012.08.15.
22:54

Írta: TMB

Egervári: Csalódottak vagyunk!

Eli Gutman izraeli szövetségi kapitány elégedett válogatottja játékával, örömmel játszottak Magyarországon. "Dzsudzsák és Koman fantasztikus játékosok, Szalai Ádám pedig mindig problémát jelent nekünk" - nyilatkozta Gutman.
"A meccs első felében a gyorsaságra törekedtünk, a kezdésben pont olyan helyzeteket értünk el, amilyeneket reméltünk. Rosszul kezdtük a második félidőt, de van egy mottónk: egy játékot sose hagyunk cserben." - mondta el Eli Gutman, aki szerint igen sok tanulnivalót hozott a mai mérkőzés, amivel érdemes hazatérni.

Egervári Sándor csalódottabbnak tűnt, ahogy elmondta, a magyar válogatott is csalódottan távozott a mérkőzést követően az öltözőbe. 
"Nem tudtuk megismételni a júniusban abbahagyott játékunkat, de reméljük, hogy a következő szezon kezdetétől játékosaink újra jobb formába kerülnek. Csalódottak vagyunk! Többet vártunk el magunktól." - nyilatkozta a nemzeti 11-et irányító szövetségi kapitány. 
Újságírói kérdésre megtudtuk, hogy Koman Vladimir bokája aláfordult, reméljük sérülése nem húzódik el. Gera Zoltán nem vállalta a felkészülési mérkőzést, mivel korábbi sérülése miatt inkább a hétvégi Liverpool elleni meccsre koncentrál. Juhász Roland is sérülés miatt ült le a kispadra a meccs közben, többször összerúgott ellenfelével, így nem kockáztatta Egervári a további játékot. 
"3-4 cserét is kényszerből intézünk, nem kockáztathattunk." - fejezte be a magyar szövetségi kapitány. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr234714678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása