2012.07.20.
21:11

Írta: TMB

Egyedülálló fesztivál a Budai Várban

Egyedülálló fesztivál. Egyedülálló helyszín. Egyedülálló élmény.


Ezzel a mottóval hirdeti magát Budapest egyik legújabb zenei fesztiválja. A UNIQUE Fesztivál névre keresztelt zenei esemény megrendezésére a nyár végének közeledtével, augusztus 23 és 26 között kerül sor. A zenei esemény igen színvonalas környezetben kap majd helyet, amely nem csupán a magyar közönségnek, de számos turistának csalogató lehet.

A fesztivál központi helyszínét a Hunyadi Udvar fogja adni, itt nem csupán a zene kerül főszerepbe, hanem igen változatos étel és ital különlegességgel is várják az ide látogatókat. Az esti koncertek két fő helyen kerülnek megrendezésre, a fesztivál ideje alatt elnevezett Unique Terasz (amely eredetileg a Savoyai Terasz nevet viseli) impozáns kilátást nyújt majd a városra. A esték második helyszíneként az Oroszlános udvar ad helyet, amelyet erre a 3 augusztusi estére Unique Arénaként ismerhetnek meg a fesztiválra ellátogatók.

És ha már megemlítettük a helyszíneket, tekintsük is át, hogy kik segítenek közönséggel megtölteni fővárosunk várnegyedét. Augusztus 23-án, tehát a nyitóestén a 80-as éveké lesz a főszerep. Ezen belül is a korszak rock és pop legendái lépnek fel a Teraszon illetve az Arénában. A Unique Terasz első fellépője egy legendás magyar rockegyüttes lesz, a Piramis. A - remélhetőleg fergeteges hangulatot teremtő - koncert után egy igazi rockdíva szántja fel a színpadot, hiszen Bonnie Tyler zenéi fogják betölteni a Teraszt. Míg a Teraszon a Piramis együttes kezdi az estét, addig az Arénában a máig közkedvelt Neoton Família nyitja a bulit, amelyet Kim Wilde, a nyolcvanas évek brit szexszimbóluma követ. 

Augusztus 24-én a Unique Teraszon a rendkívül elismert és nem csak itthon közkedvelt Anima Sound System és a Neo együttes indítja be a közönséget, felkészítve őket az utánuk következő hatalmas bulira, amelyet nem más fog vezényelni, mint a 90-es évek legnagyobb partyzenéinek atyja, a német Scooter együttes. A Unique Aréna esti bulijaira is érdemes lesz kilátogatni, hiszen az év hazai felfedezettje, Julia Carpenter mellett két mai világsztár borzolja fel a kedélyeket, Paul Van Dyk és Fedde Le Grand személyében.

A záró estén, augusztus 25-én a Unique Teraszon a "We Love the 90's" esté lesz a főszerep. Ebből adódik, hogy a kilencvenes éveké lesz a főszerep, méghozzá hazai együttesek hozzájárulásával. Olyan formációk látogatnak el a fesztiválra, mint a Happy Gang, az UFO, az Ámokfutók vagy az Animal Cannibals. A várhatóan fergeteges magyar múltidéző party után a többszörös slágerlista-vezető svájci DJ Bobo tartja tovább extázisban a közönséget. Miközben a Teraszon a kilencvenes évekbe repítenek vissza az együttesek, addig az Arénában a mai zenéknél maradunk, hiszen Laidback Luke és a Pendulum DJ Set is méltóan zárják le a várhatóan hatalmas sikerű fesztivált és fergeteges estével zárják az utána lassan véget érő nyarat. 

Aki tehát teheti és nem akar kihagyni egy hatalmas élményt Budapest tetején, annak mindenképpen érdemes ellátogatni a UNIQUE Fesztiválra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr204668729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása