2012.06.26.
21:56

Írta: TMB

Újabb világsztárokat jelentettek be a Sziget szervezői

Újabb nagy nevek kerültek fel az idei Sziget line-upjára. Aki hiányolta volna a nagyobb világsztárok jelenlétét az idei Sziget Fesztiválon, azokat most igyekeznek kielégíteni a következő fellépőkkel. 

Említsük meg először is a tavalyi Balaton Sound egyik legsikeresebb fellépőjét, Snoop Dogg-ot, aki idén a Sziget Fesztivál egyik csúcspontja lehet. A tavalyi hatalmas sikernek köszönhetően döntöttek az augusztusi zenei fesztivál szervezői az amerikai rapper, filmsztár, életművész invitálásáról. A gangsta rap király ígérete szerint a tavalyinál is nagyobb show-val és durranással érkezik a Nagyszínpadra, valamint mindeközben az év második felében megjelenő Reincarnated című albumára is nagy erőbedobással készül. Remélhetőleg, ebből is kapunk ízelítőt augusztusban. 

Szintén visszatérő vendég Magyarországon a Sum 41, hiszen tavaly a VOLT Fesztivál egyik fő fellépőjeként érkeztek Sopronba. Deryck Whibley és bandája a mai fiatalság számára könnyen befogadható pop-punk zenei műfajt képviselik, amellyel idén a Szigetre érkeznek. Az idei koncert is várhatóan a tavaly megjelent Screaming Bloody Murder című album dalaival arat majd nagy sikert, ám várhatóan a korábbi hatalmas slágereit is elhozza nekünk a kanadai rockbanda.

A két slágergyáros banda és zenész mellett számos elektronikus műfajt képviselő együttes is megjelenik a Party Arénában. A trance műfajt két együttes fogja képviselni, hiszen Lange és Betsie Larkin áll majd közösen a keverőpultok mögé, majd a hírhedt egyiptomi DJ páros, Aly & Fila és fellép a Party Aréna színpadán.

Egy kilencvenes évekbeli klasszikus brit elektronikus banda is eljön majd augusztusban a Szigetre, hiszen a Leftfield is elfogadta a szervezők meghívását. Neil Barnes és Paul Daley legendás együttese számos klasszikus elektronikus slágerrel érkezik hozzánk, ám a 2002-ben hosszabb időre szünetet tartó formáció - remélhetőleg - számos újdonságot is tartalmaz számunkra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr964613438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása