2012.06.19.
23:18

Írta: Kóbori Mátyás

Rövidesen érkezik a FORTUNE

A fenti név Chris Brown hamarosan megjelenő legújabb albumát képviseli, mely az amerikai énekes ötödik stúdióalbuma lesz. Az album persze két féle kiadásban lesz elérhető standard és deluxe névvel ellátva, az utóbbival négy további dalhoz juthatunk a 14 dalt tartalmazó standard editionhöz képest némi plusz költség ellenében.

A FORTUNE várhatóan július 2-án lesz kapható hazánkban, az albumon szereplő első zene a Turn Up The Music, a második pedig az All&Benny Benassi kettős és William Orbit producerek közreműködésével létrejött Don't Wake Me Up.

Természetesen Chris Brown dalaiban most is sokan közreműködtek, többek közt Big Sean, Nas, Sevyn, Kevin McCall és Wiz Khalifa akinek egyébként a Maroon 5-al közös, Payphone című slágere hatalmas sikernek örvend, melynek videóklippjét is rövid idő alatt több millióan tekintették meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr94597044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása