2012.08.24.
13:31

Írta: TMB

Újra mehetünk mozizni Miskolcra

Szeptemberben újra megrendezésre kerül a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, immár kilencedik alkalommal. A szeptember 14-23-áig tartó fesztivál célja a kibontakozási lehetőség a fiatalabb filmes generáció számára. 

A CineFest elindításakor elsődleges célunk volt, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsünk a 35 éven aluli filmeseknek, nagyjátékfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, animációs film és évente egy-egy speciális kategóriában. 

- olvashatjuk a fesztivál weboldalán. Természetesen az idősebb generációról sem feledkeznek meg, hiszen William Fox és Adolph Zukor is Borsodból indult sikert övezőt útjára, a stúdióalapítás világába.

A filmvetítések mellett számos koncert, party várja az érdeklődő filmrajongókat. Ezek mellett kerekasztal-beszélgetések, workshopok és konferenciák során rendezőkkel, producerekkel, forgatókönyvírókkal és számos szakértőkkel találkozhatunk és beszélgethetünk.

Ne feledjétek, tehát szeptember közepén a mozirajongókat várja Miskolc!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr144729530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása