2012.06.25.
13:50

Írta: TMB

Feloszlik a Swedish House Mafia

Bejelentette feloszlásukat a világszinten igen sikeres svéd DJ-trió. Közös karrierjük befejezését nem indokolták meg eddig, csupán annyit közöltek, hogy a soron következő turné végeztével véget ér közös munkájuk a Swedish House Mafia néven.

A három stockholmi DJ által alapított formáció 2008-ban jött létre Axwell, Steve Angelo és Sebastian Ingrosso által. 4 éves pályafutásuk alatt számos slágerrel ajándékozták meg a műfaj kedvelőit, ilyen volt a Miami 2 Ibiza, a One és a Save The World. A világ számos országában játszották slágereiket, igen sok városban tartottak koncerteket, köztük Magyarországon is felléptek. 

Hogy mi a valódi ok a feloszlásnak, még nem tudjuk. Ám nem kell tartanunk attól, hogy eltűnnek a svéd ifjak, hiszen önálló karrierjükkel is igen nagy sikert könyvelhetnek el, így biztosan hallunk még róluk a jövőben. Ha Swedish House Mafia néven már nem is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sprytv.blog.hu/api/trackback/id/tr654610009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása